Dirigent

Vanaf 21 januari 2013 dirigeert Mirjam Cornelisse The Swinging StonesMijn naam is Mirjam Cornelisse, ik woon sinds 1997 in Boijl samen met echtgenoot Henk en zoon Tim.

Tijdens mijn studie hoofdvak Zang aan het Conservatorium (Enschede)kreeg ik in 1983 een vaste aanstelling in het koor van Opera Forum te Enschede (tegenwoordig Nederlandse Reisopera). Dit heb ik met veel liefde en passie tot januari 2013 gedaan,naast zingen in dit koor heb ik veel solistische rollen gezongen bij verschillende gezelschappen. Door subsidie vermindering werden er in 2013 , 80 werknemers ontslagen waaronder ik.

Op voorspraak van een kennis kwam ik als dirigent terecht bij The Swinging Stones. Met mijn ervaring als koorzangeres in veel professionele koren(o.a Groot Omroep koor, Nederlands Operakoor) ging ik aan de slag.

The Swinging Stones bleek een ambitieus dames koor, men zong een totaal ander repertoire dan ik gewend was, dus...een echte uitdaging voor mij.

In december 2013 behaalde ik mijn MDO ( meerjarige dirigenten opleiding) diploma. Inmiddels sta ik alweer 4 jaar voor dit geweldige koor en heb het nog steeds enorm naar mijn zin!

 

Klik hier voor haar website!


Agenda

15 dec Kerst concert
Volledige agenda tonen

Update

Volg ons via  en/of